Kristin Kielland kommunikasjons- og markedsansvarlig, Rahmqvist

Og her en tilbakemelding på et foredrag i august 2009 med en del aktivisering:

Hei Rune, Gratulerer med vel overstått foredrag på vår sommerkonferanse! Du har gjort en svært god jobb ifølge tilbakemeldingene. Dette lover godt for et eventuelt fremtidig samarbeid. Sender deg en pdf hvor du kan se «karakteren» på ditt innlegg (90% ga aller høyeste score og de siste 10% ga nest høyeste score) samt følgende kommentarer fra mange fornøyde «elever»:

Jeg synes dette var det desidert beste eksterne bidraget på 11 år.

Rune hadde en meget flott måte å engasjere og inkludere oss deltakere på.

En leken og inspirerende mann. Kunne hørt mye mer på ham.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke på lenge har opplevd noe så engasjerende og samtidig ekte og naturlig foredrag fra noen.

Fikk fokus på nyttige ting bl.a. Hvorfor forbilder?. Alle har med en ballast her i livet som preger oss. Hvor lite som skal til å glede andre mennesker, lytte, stille spørsmål osv. Hva er det motsatte? Topp bidrag for meg som satte tankene i sving, og engasjerte meg.

Veldig bra foredrag/workshop! Endelig en foredragsholder som ikke kommer med løsninger på alt, men setter den enkelte på tanker for selv å kunne ta de riktige valgene. Knallbra!

Innlegget var veldig bra. Rune fikk frem budskapet på en veldig bra måte. Det var tydelig og veldig nyttig, samt at vi var delaktige. Lærte veldig mye her.

Med vennlig hilsen Rahmqvistkonsernet

Kristin Kielland kommunikasjons- og markedsansvarlig, Rahmqvist