SMIA

SMIA-nettverket

SMIA – et varmere, sunnere og smartere arbeidsliv 

Bli med i SMIA og bidra til et varmere, smartere, sunnere og mer inkluderende arbeidsliv. Vi har holdt på siden 2009 og skal fortsette til 2033 med fire treff i året, altså 25 år på rad 

Se mer om SMIA på facebook-sidene våre, se lenke lenger ned på siden.

Program og detaljer for arrangementene finnes PÅ facebook-sidene våre. Der har også deltakerne løpende dialog med hverandre.

Hva er SMIA?

SMIA har i 15 år vært en møteplass for de av våre kunder og partnere som verdsetter gode refleksjonsrom. Vi trenger å dele og reflektere sammen – med likesinnede innen lederskap/medarbeiderskap/HR. Våre kvartalsvise treff har vært gjennomført på forskjellige steder, hovedsakelig ved Handelshøyskolen BI, Virke, Oscarsborg, Litteraturhuset, Strandgata 19 (HELT SENTRALT), Son SPA og Rebel Konferansesenter.

SMIA står for:

Samskaping, Mestring, Inspirasjon og Anerkjennelse

Ambisjonen for SMIA er et varmere, sunnere og smartere arbeidsliv – der leder og medarbeider utfordrer hverandre og skaper verdier og tilhørighet sammen. Når det er varmt nok i SMIA kan vi forme arbeidslivet til noe annet og bedre, det krever en viss temperatur. For å kunne få til dette trener vi lyttemuskelen, vi bruker nysgjerrigheten og fantasien, vi setter inspirerende mål, vi gir hverandre anerkjennelse. Vi skaper praktiske arbeidsredskaper sammen.

Via facebook (https://www.facebook.com/groups/smianettverket) kan du bli medlem i SMIA-nettverket og møte likesinnede i en interaktiv e-møteplass. Denne møteplassen er bygget på et fundament av spennende temaer og kloke mennesker som møtes og reflekterer sammen.

Samskaping i mai/juni, Tema: samspill, skulking og musikalitet. (gratis)
Mestring 3. juli i Kongsberg, Lytteseminar på Kongsberg Jazzfestival (NOK 456,-)
Inspirerende mål/verdier i 29. august 2024, om det gode (arbeids-)livet (Pris: 6300,-)
Anerkjennelse i oktober/november, om ildsjeler og medmennesker (gratis)

Årets SMIA-konferanse – I for Inspirasjon – blir arrangert 29. august. Dette er år 16 av totalt 25 år med denne SMIA-konferansen (siste arr. i august 2033). Påmeldingsinfo/-rutine for hvert arrangement er inne i SMIA-nettverket på facebook. Konferansen arrangeres på Rebel Konferansesenter, sentralt i Oslo, med konsert og middag på taket av Oslo, på Tulinløkka Takterasse.

Påmelding SMIA-konferansen 2024:

  Påmelding til

  Mer info om møtene + påmelding til alle SMIA-arrangementer gjøres inne i det virtuelle SMIA-nettverket på facebook.

  Velommen til SMIA-nettverket! Dette nettverket møtes både fysisk og på den virtuelle møteplassen som du kan klikke deg inn til via denne siden.

  For å få glede av nettverket må du være registrert, og vi tar forbehold om at du må godkjennes (som medlem) av en businessmastering-ansatt.

  I SMIA er det ROM FOR ALLE som har ROM FOR ANDRE.

  Kun folk som inviterer til dialog (ikke monolog) er velkommen!

  Se SMIA – filmen under 

   Klikk deg inn til SMIA-nettverket her!

  Fasilitatorer i SMIA

  Jon Fredrik Alfsen

  SMIA-arrangør

  Rune Semundseth

  SMIA-arrangør

  Tidligere SMIA-konferanser

  2019
  2020
  2021
  2022

  Handlekurv