Frokostseminar

Gratis frokostseminar om kultur & struktur:

Medarbeidersamtalen 2.0 og kulturperspektiver

Vi opplever at grunnleggende fokus på relasjons-kompetanse og struktur er viktigere enn noen gang. Lojalitet har generelt gått noe ned i de senere årene, og det å jobbe med tilhørighet er viktigere enn noensinne. Å fange opp menneskets behov for sosialisering, mening og stolthet blir mer og mer avgjørende. Kultur & struktur henger uløselig sammen. Tirsdag 20. august inviterer vi interesserte til fysisk møte, i våre lokaler i Hausmanns Hus i Hausmanns gate 21.

Det er begrenset antall plasser – maks 14  stk. – så her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet.

Påmelding

Tilhørighet og autonomi henger sammen med tillit og gode samtaler og disse blir bare enda viktigere i tiden fremover. Som ledere har vi både styringsrett og omsorgsplikt, og i disse litt urolige tider blir de gode samtalene enda mer sentrale enn før. Vi skal skape trygghet og tillit, og bevissthet rundt HVA som er aller viktigst og HVORFOR. I Medarbeidersamtalen 2.0 har vi økt fokus på sterke/gode relasjoner, indre motivasjon, prososial motivasjon og bygging av relevant kompetanse.

Kurset holdes av en ledende fagperson
innen medarbeidersamtaler og kulturimplementering, Rune Semundseth

Hvis målet er å skape eierskap og LYST, må vi lage et tilpasset opplegg, som gjør at medarbeideren føler seg utfordret og sett som det unike mennesket han/hun er. Vi gir deg verktøy og innsikt som bidrar til gode, kraftfulle og meningsfulle samtaler. Vi ser på sammenhenger mellom struktur (bl.a. forventningskontrakt) og kultur.

Etter frokostmøtet har du fått;

  • Sammenhengen mellom kultur og struktur
  • Innsikt i det overtakende konseptet for medarbeidersamtaler i Norge
  • Nyttige tips og verktøy i Medarbeidersamtalen 2.0
  • Nødvendig forankring for å gjennomføre moderne medarbeidersamtaler

Har du tenkt på medarbeidersamtaler som et ork, som et pliktløp? Et pliktløp der du jobber deg gjennom et skjema med standardiserte spørsmål av type One-size-fits-all, som egentlig ikke passer noen. En medarbeidersamtale du skulle ønske du slapp? Vel, du er ikke alene.

Medarbeidersamtalen 2.0 og KulturKoden kan oppleves på videocation.no.

Ledelse handler om å skape oppslutning om mål. Ledelse handler om å skape mening.
Ledelse handler således om å angi retning. Når leder og medarbeider deler lederskapet (medarbeiderskap), er lederskapet på sitt sterkeste. Vi trenger hverandre mer enn noensinne.

Agenda for kurset:

08:30-08:45Registrering, kaffe, baguett og nettverksbygging
08:45Velkommen, agenda og bakgrunn
09:00Tankevekkere, konkrete verktøy og metoder
Vi avslutter ca kl. 10:00

Sted: Hausmanns gate 21.

 «Medarbeidersamtalen, vel forberedt, med gode dialogverktøy, moderne prosesser og utført med en tilpasset lederstil, kan utgjøre den store forskjellen i ledelse.»

Frokostmøtet / miniKurset er gratis.

Innhold basert på konseptene Medarbeidersamtalen 2.0 og Kulturkoden

Bindende påmelding. Om du ikke kommer, og er påmeldt, sender vi faktura på NOK 300,-.

  • Da er du ikke i tvil?

Påmelding:

    Påmelding til

    Handlekurv