Medarbeidersamtalen 2.0

Moderne medarbeidersamtaler

Noen leder- og medarbeiderverktøy er viktigere enn andre. Medarbeidersamtalen er et slikt verktøy.
Til tross for viktighet har dette verktøyet blitt misforstått og dårlig håndtert i Norge, kanskje det mest forsømte lederverktøyet i Norge. Her kan du lese 10 tips som skaper meningsfulle, virkningsfulle og motiverende medarbeidersamtaler.

businessMastering as bistår med hvordan vi forankrer, forbereder og gjennomfører en bedre medarbeidersamtale, inkl. oppfølging. Vi tror på medarbeiderskap og at hvert enkelt individ har en vakker stemme og noe å bidra med.

Les omtale i Finansavisen om Medarbeidersamtalen 2.0 her : https://www.businessmastering.no/wp-content/uploads/Finansavisen-om-medarbeidersamtalen20.pdf

Les omtale i Ukeavisen Ledelse (Dagens Perspektiv) her: https://www.businessmastering.no/wp-content/uploads/Ukeavisen-Ledelse-Medarbeidersamtalen20.pdf

Oppfølging av medarbeidersamtalen

Appraisal Manager / AppMan

Appraisal Manager sikrer at alle avtaler blir holdt i oppfølgingen av samtalene. Resultatet blir mer motiverte medarbeidere – som får den oppmerksomheten de fortjener og trenger. Verktøyet gir oversikt over hva som gjenstår hos hvem og når. Dette er svært nyttig (faktisk helt avgjørende) når vi skal sikre oppfølging av definerte mål og tiltak.

Nettsky-applikasjon for både forberedelser og oppfølging av medarbeidersamtalen

Noe du lurer på? Noe vi kan bidra med for deg?

Kontakt oss

Vi er her for å svare på spørsmålene du måtte ha og bidra til at vi alle blir BEDRE ENN I GÅR..

Handlekurv