Miniseminar om bedriftskultur

Hvordan bli bevisst egen kultur med kulturanalyse og kulturkoding?

Tirsdag 10. september 2024 kl. 0900 – kl. 1055 får du som deltaker innsikt i den re-vitaliserte og forbedrede kulturanalysen som Respons Analyse og businessMastering leverer sammen. Mini-seminaret koster kun kr. 380,- inkl. boken KulturKoden og enkel bevertning. Mini-seminaret foregår i Hausmanns Hus – der begge selskapene holder til.

Denne morgenen kan du sette deg inn i kulturanalyse på norsk, gjennom nye og innovative metoder og skyløsninger – utviklet i Norge for norske forhold. Du får innsikt i nye og praktiske metoder som du kan benytte til kulturanalyse og kulturkoding i egen virksomhet.

Respons Analyse og businessMastering forener sine ekspertiser for å bli enda bedre rustet til å hjelpe norske SMB-virksomheter med å skape en effektiv virksomhetskultur!

«Altfor mange norske virksomheter sliter med å få ut sitt potensial fordi strategien ofte møter på kulturelle hindringer», hevder Rune Semundseth, som er daglig leder i businessMastering og har jobbet med å forbedre norske virksomheter siden 2011. Asle Sjørbotten, rådgiver i businessMastering, vil også bidra. Asle har vært kulturarkitekt i selskapet han startet og skapte stor suksess med, Vitari (nå Exsitec).

Anne Gretteberg Meyer, daglig leder i Respons Analyse legger til at «et godt samspill og høy tillit internt i virksomheter påvirker betydelig arbeidsinnsatsen blant ansatte, ifølge vår undersøkelse blant flere enn 3.000 medarbeidere».

Bjørn Olav Semundseth, grunnlegger og tidligere daglig leder gjennom 18 år i det norske IT-konsulentselskapet Miles, gir sin innsikt i hvordan Miles utviklet og levde gjennom en virksomhetskultur som muliggjorde sterk grad av samhold, innovasjon, vekst og kundetilfredshet

Bli med og oppdag hvordan en sterk virksomhetskultur ikke bare forbedrer arbeidsmiljøet, men også driver effektivitet og vekst. På seminaret vil du lære mer om:

§  Hvordan øke effektivitet og lønnsomhet med skreddersydde løsninger for norske forhold og hvor du raskt vil se synlige resultater.

§  Praktiske verktøy og strategier for å utvikle en virksomhetskultur som fremmer tilhørighet, samarbeid, engasjement og arbeidsinnsats.

§  Hvordan en god virksomhetskultur med enkle grep kan skape konkurransefordeler og gjøre din virksomhet mer unik.

§  Våre løsninger og rammeverk, samt konkrete eksempler på hvordan vi gjennom en praktisk tilnærming sikrer suksess i din virksomhet.

Miniseminaret er skreddersydd for ledere, HR-ledere og beslutningstakere som er engasjert i virksomhetens strategiske utvikling og ønsker å styrke virksomhetskulturen ytterligere.

Vi ser frem til å tilføre deg til en inspirerende morgen hvor vi vil dele vår unike syvfaktormodell, basert på norsk ledelsesfilosofi, medarbeiderskap, medvirkning og flate strukturer.

Les mer om temaene kulturanalyse og kulturkoding her: https://www.businessmastering.no/kulturanalyse-og-kulturkoding-hand-i-hand/

Velkommen!

Agenda for seminaret:

09:00 – 09:40
Velkommen
Hva samarbeidet er og hvorfor vi gjør det

Kulturanalyse på norsk, hvordan ser prosessene ut?
Hva er syvfaktormodellen?
Hvorfor er skreddersøm så viktig?
v/Anne Gretteberg Meyer og Rune Semundseth
09:40 – 10:10Case: Tillit som strategi. Et dypdykk i hvordan et IT-selskap skapte en kultur som levde og implementerte strategien
v/Bjørn Olav Semundseth x-leder i Miles AS
10:15 – 10:55Kulturanalyse >> Kulturkoding
Hvordan skape kultur som fremmer strategien?

Asle Sjørbotten og Rune Semundseth
Spørsmål og svar
Vi avslutter kl. 1055, dernest mingling for den som vil/kan

Sted: Hausmanns Hus, Hausmanns gate 21

 «Kulturen skal fremme virksomhetens mål og visjoner. Altså skal kulturen nyte strategien til frokost, lunsj og middag»

Miniseminaret koster kr. 380,- inkl. bok (om du ikke vil ha boken KulturKoden, får du en annen bok)

Innhold basert på konseptene ‘Kulturanalyse på norsk’ og Kulturkoden samt Respons Analyse prosesser for kartlegging, tallknusing og rapportering.

Bindende påmelding.

  • Da er du ikke i tvil? Meld deg på!

Velkommen!

Påmelding:

    Påmelding til

    Handlekurv