Vibeke Hammer

Rådgiver og leder-trener

Vibeke Hammer

975 31 932

vibeke@businessmastering.no

Vibeke er Rådgiver, ledertrener og elite-trener (for Elite-utøvere) i businessMastering

Hun leverer workshop-foredrag innen ledelse, medarbeiderskap, emosjonell kommunikasjon og selvledelse. Vibeke er spesialist innen kognitive verktøy og metoder og har jobbet mye med nærvær og mestring generelt.

Hun arbeider som mentor og mentaltrener og har særlig fokus på hvordan vi mennesker kan oppnå varige forbedringer.

Vibeke har tung og bred erfaring fra arbeidslivet. Hun har fokus på utvikling av virksomhetskultur (kulturanalyse og kulturkoding), lederutvikling, personlig vekst og gode samtaleverktøy. Hun er en klassisk iverksetter og forretningsutvikler; hun har startet tre virksomheter og har over 20 års erfaring fra ledelse og forretningsutvikling.

I 2011 utviklet hun AMOVE-programmet, en dyptgående prosess for øtt prestasjon på individnivå. Hun har undervist og hjulpet et tre-sifret antall mennesker som på et tidspunkt droppet ut av arbeid eller skole på grunn av overbelastning og problemer med å komme tilbake. Hun har også jobbet med elite-utøvere og andre ambisiøse mennesker som ønsker å øke eget prestasjonsnivå.

Vibeke er teknisk og økonomisk utdannet. Hun har lest kognitiv utdannelse på National Institute of Cognitive Therapy i Norge og NLP coaching, hypnoterapi og Lightning Process utdannelser i London. 

Handlekurv